visite virtuelle  
Natuur, rust en een rivier: Een vakantie Oasis in de Ardèche...
Het leven op camping l'Oasis, camping in de Ardèche
  • gite
  • location
  • drome provencale

RELAXEN, OPLADEN, HET KIND IN ONSZELF TERUGVINDEN…

L’Oasis is een familiecamping van 6,5 hectare tegen de helling van de vallei, ver van alle verkeer. De 22 stacaravans en chalets en 41 campingplaatsen bieden rust en ruimte en een prachtig uitzicht vanaf de terrassen.

Het zwembad
Het verwarmde zwembad (26°) met een afmeting van 16x6 m, wis van eind april tot begin september open (afhankelijk van het weer). Tevens zijn er twee kinderbadjes van 20cm en 40cm diep, waar de kleintjes van de dubbele glijbaan af
kunnen roetsjen of naar harte lust kunnen spelen. Boxershorts verboden.
De rivier
De Ay die langs de camping loopt, is een rivier met eerste klas viswater, het water is schoon en ondiep en dus niet gevaarlijk. Een prachtige plek om pootje te baden, te badderen, dammen te bouwen of forel te vissen op de no-kill plaats bij de ‘Moulin du cour’.
Vrije tijdsbesteding
Trampoline, mini golf, volleybal, badminton, jeu-de-boulebaan, tafeltennis (met gratis gebruik materiaal) en talrijke topogidsen van wandelroutes in de omgeving. Tevens kunt u gebruik maken van de bibliotheek (met boeken voor groot & klein) en de ‘huiskamer’ waar u tv kunt kijken en gezelschapsspelletjes kunt doen.
Voorzieningen
‘ s Morgens vers brood en croissants, een restaurant
(Alle avonden geopend in juli en augustus behalve de dinsdag – informeren voor het najaar), een snackbar, ijs, zelfgemaakte pizza’s, afhaalmaaltijden, wasmachine, globale dekking Wifi (tegen betaling).

Animatie
In juli en augustus worden van maandag tot en met zaterdag animatieworkshops voor kinderen of voor het hele gezin georganiseerd - En een keer per week wordt er een avondanimatie georganiseerd. En natuurlijk zijn er onze grappige ezels die haast niet kunnen wachten tot u het oude brood komt brengen.

CAMPING L'OASIS in de ARDECHE - Virginie & Pierre Parisot - Le Petit Chaléat - 07370 Eclassan
Tel : 33 (0)4 75 34 56 23 - Fax : 33 (0)4 75 34 47 94 - www.oasisardeche.com - E-mail : info@oasisardeche.com


Ardeche camping creation de site internet tourisme 2008